Un any més, tornen les corredisses al Poblenou. A finals d’octubre aquest popular barri de la capital viu la seva primavera teatral. Enguany el festival Escena Poblenou celebra 20 primaveres. Un número bonic, rodó, que significa moltes coses. Aquest aniversari suposa la consolidació d’un festival de teatre contemporani, que mostra espectacles de risc, híbrids, amb un fort compromís social. Un segell que any rere any han anat modelant l’equip capitanejat per l’Ada Vilaró.

Enguany l’Escena Poblenou ha programat 20 espectacles amb els quals volen que #obrimelsulls. 100% presencials (ja ho van ser l’any passat, els molt agosarats). L’objectiu del festival és, més que mai, oferir experiències vivencials, espectacles que es puguin veure, sentir, palpar i respirar per entendre bé la realitat social que ens envolta i implicant-se sempre en i amb tot el barri.

Llegeix tota l’entrevista a Núvol.com.