Un dels projectes on vaig participar, i que més il·lusió em va fer, va ser a la revista Coolt. Va ser en el 2010 i malauradament va durar poc, però guardo alguns reportatges que vaig fer. Com ve sent habitual eren reportages culturals. Tant podia ser una entrevista a Santi Balmes de Love of Lesbian com un reportatge sobre la participació de la productora Bankrobber a l’Altaveu de Sant Boi.

En aquest cas, la meva emprempta surt a les pàgines 7, 8, 14, 15, 16, 17, 18 i 19. Hi trobareu una crítica al concert de Primal Scream al Razzmatazz, una crítica al primer (i únic) disc dels City’s Last Noise, una entrevista al dramaturg Jordi Galcerán, artífex entre altres de l’exitós El mètode Grönholm i un cara a cara entre el dramaturg Jordi Casanovas i la directora Magda Puyo.

Podeu llegir els reportatges aquí